زمان تقریبی مطالعه: 5 minutes
برای اینکه بگوییم تیپ شخصیتی مناسب مدیریت کدام است. ابتدا باید انواع تیپ مدیریتی بیان کنیم. در نهایت تیپ مدیریتی خود را پیدا کنید. هر کسب و کاری تنظیماتی دارد و همه این تنظیمات با نقش مدیر برقرار میشود. مدیران کارهای مختلفی انجام میدهند. گاهی به رهبری میپردازند و گاهی به طراحی استراتژی برای یک دپارتمان در سازمان. به هر حال مدیران نقشهای مختلفی دارند که به همین دلیل بهتر است با تیپهای مدیریتی آشنا شویم.
هر تیپ مدیریتی یک هدف ویژه و عالی دارد. در ادامه به معرفی این تیپها میپردازیم.
مدیران رده بالا یا سطح برتر آنهایی هستند که بالاترین رده اجرایی را بر عهده میگیرند.
این مدیران اصولاً عناوینی را دارند که عاملیت آنها محیط سازمان را نشان میدهد مثل مدیرعامل یا مدیر اجرائی یا مدیرعامل مالی و … .
این مدیران به دنبال استمرار رشد سازمان هستند و همیشه طرحهای بلند مدت را در اولویت قرار میدهند مثل تاسیس یک بخش جدید یا تولید یک محصول جدید و همانطور که گفته شد همه چیز بر مبنای رشد است. آنها همیشه به دنبال استراتژیهایی هستند تا تعامل با دیگر کسب و کارها را هم قوت ببخشند.
این مدیران اصولاً در پی تشکیل گزارش برای مدیران عالی هستند. البته این مدیران از حوزه اختیارات خود هم نفع میبرند و بخش یا دپارتمان مخصوص خود را دارند. این افراد القابی دارند که نشاندهنده مسئولیت آنها در یک بخش از سازمان است مثل مدیر بخش …. .
این مدیران یک نقطه ارتباطی و تماس بین مدیران رده بالا و مدیران خط اول هستند و تلاش میکنند تا بین این دو بهترین ارتباط را برقرار سازند.
این نقش سطح ورودی حرفهایهای مدیریت را نشان میدهد. این مدیران به طور مستقیم با کارمندان غیر مدیریتی کار میکنند. آنها به خوبی با اعضای تیم پروژه ارتباط برقرار میکنند و به نوعی به حس مسئولیتپذیری اعضا نیرو میبخشند.
این مدیر باید نظارت کاملی بر بهرهوری داشته باشد. حوزه فعالیت و مسئولیت آنها به داخل بیزینس مربوط میشود و قرار نیست مسئولیتهای بزرگ مثل ریرندینگ و مشارکت با سازمانهای دیگر به عهده آنها باشد. آنها باید دغدغههای کسب و کار را با مدیران میان رده در میان بگذارند.
بر اساس جستجوهایی که شده است برای آغاز این راه در ایران و جهان هیچ گونه رشته دانشگاهی وجود ندارد که بتوان به صورت مستقیم وارد رشته دیجیتال مارکتینگ شد. اما با بعضی از رشتهها میتوان به صورت غیر مستقیم به این رشته وارد شد. از جمله این رشتهها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
به غیر از این رشتهها رشتههایی همانند کارشناسی علوم کامپیوتر، مهندسی فنآوری اطلاعات و… میتوانند راه را برای افرادی که میخواهند وارد شغل دیجیتال مارکتینگ شوند کوتاه کنند.
اگه تیپ شخصیت مناسب خودتو پیدا کردی اسم کسب و کارتو و تیپ شخیصتی مدیریتتو واسه مون کامنت کن.