زمان تخمین زده شده مطالعه: 6 دقیقه
بالا بودن درآمد رشته حسابداری در آمریکا توانسته بیش از 1 میلیون شغل ایجاد نماید. حسابداران و حسابرسان صورتهای مالی را تهیه، بررسی و ثبت میکنند و اطلاعات مالی را به صورت گزارش به استفادهکنندگان همچون مدیران، سرمایهگذاران، سهامداران و مقامات مالی و… ارائه میدهند. حسابداران آمریکایی اغلب در یکی از زمینههای حسابداری عمومی و یا مالیاتی به صورت تخصصی مشغول فعالیت هستند. چرا که در دانشکده بازرگانی (Business School) آموزش حسابداری کاربردی تدریس میشود و دانشکده دیگری برای آموزش حسابداری کاربردی وجود ندارد. از گرایشهای رشته حسابداری که بسیار پر طرفدار هستند میتوان به رشته حسابداری عمومی و حسابرسی اشاره کرد. با سایت علم ساز همراه شوید تا درباره درآمد حسابداری در آمریکا و شرایط مورد نیاز برای مهاجرت به این کشور را آگاهی پیدا کنید.
آمریکا بهترین کشور برای مهاجرت حسابداران است و سال 2021 افراد زیادی به عنوان حسابدار به آمریکا مهاجرت کردهاند چرا که آمریکا یک کشور پهناور و از نظر تولیدات داخلی در رده دوم جهان ایستاده است و به دلیل نظام آموزشی بسیار قوی که دارد مورد توجه نخبگان و دانش پژوهان زیادی قرار دارد زیرا با ایجاد شرایط ایدهآل بستر پیشرفت را برای طالبان علم و ثروت مهیا کرده است.
حسابداران میتوانند با داشتن مدرک حسابداری فنی و حرفهای یا مدرک تحصیلی لیسانس حسابداری و یا کارشناسی ارشد و دکترا در رشته حسابداری، به آمریکا به راحتی مهاجرت کنند. هر چقدر فرد دارای سابقه کار حسابداری بیشتری باشد راحتتر میتواند مجوز کار در بازار کار رشته حسابداری در آمریکا کسب کرده و در این حوزه مشغول فعالیت شود.
تحصیل در رشته حسابداری در آمریکا این اجازه میدهد، تا داوطلبان و دانشجویان بعد از اینکه از دانشگاههای معتبر این کشور فارغالتحصیل شدند، در سریعترین زمان ممکن اجازه کار بعد از تحصیل در رشته حسابداری را دریافت نمایند که در ادامه در این باره توضیحات بیشتری ارائه خواهیم داد.
با توجه به توضیحاتی که در بالا ارائه شد حسابدارانی که از شرایطی که گفته شد برخوردار باشند میتوانند در اسرعوقت از طریق کار برای مهاجرت به آمریکا اقدامات لازم را انجام دهند. لازم به ذکر است که برای اشتغال در رشته حسابداری در آمریکا باید از عناوین شغلی و وظایف حسابداران در این کشور اطلاع کامل داشته باشید.
هر چقدر شما از اطلاعات کاملتری در این زمینه برخوردار باشید در مسیر مهاجرت مشکلات کمتری را پیش رو خواهید داشت و با تسلط کافی در بازار کار حسابداری در آمریکا قدم بر خواهید داشت و وارد میشوید که از مهمترین عناوین شغلی رشته حسابداری در آمریکا میتواند به عناوین ذیل اشاره کرد:
حسابداران در این شغل در آمریکا به صورت تمام وقت مشغول به کار هستند هر چند که بسیاری از حسابداران در دفاتر و سازمان و… کار میکنند و برخی دیگر هم در خانه به صورت فریلنسری مشغول فعالیت در این زمینه هستند و عده از حسابداران به صورت تیمی و برخی دیگر به صورت انفرادی و برخی هم به صورت پروازی یا حضوری به محل کار مشتریان سفر میکنند.
یک فرد دارای مدرک حسابداری (چه مدرک حسابداری فنی و حرفهای ترجمه شده یا مدرک دانشگاهی حسابداری) میتواند به عنوان کنترلکننده مشغول فعالیت شود و فرد کنترلکننده به سازمانها و شرکتها این خدمت را ارائه میدهد تا برنامههای استراتژیک مختص به کسب و کار خود را برای امور مالی خود تهیه و تنظیم نماید.
فرد کنترلکننده با نظارت کامل بر تمام فعالیتهای مالی و حسابداری، از سلامت کسب و کار حمایت و پشتیبانی مینماید. کنترلکنندهها اغلب زیر نظر افسران ارشد مالی فعالیت میکنند و وظایف زیادی را نیز با افسران ارشد مالی تقسیم میکنند. از جمله مسئولیتها و وظایف کنترلکنندهها میتوان به جمعآوری دادهها و صورتهای مالی، تهیه بودجه و گزارش آن اشاره کرد. البته در کسب و کارهای کوچک هر دو وظیفه افسر ارشد مالی و کنترلکنندگی را نیز فرد میتواند به صورت همزمان داشته باشد.
اما با توجه به عنوان مطلب به بحث شیرین درآمد رشته حسابداری در آمریکا رسیدیم و در ادامه به بررسی میزان درآمد رشته حسابداری در آمریکا میپردازیم، یک حسابدار که در بازار حسابداری مشغول به فعالیت است سالیانه به طور میانگین 70000 دلار درآمد دارد و محدوده درآمد یک حسابدار سالیانه بین 40000 دلار تا 120000 دلار خواهد بود درآمد رشته حسابداری در آمریکا نیز مانند ایران بر اساس سابقه و تجربه تعیین میشود هر چقدر سابقه و تجربه حسابداری بیشتر باشد به تبع درآمد بیشتری را کسب خواهد کرد.
برای مثال یک حسابدار با تجربه با 5 سال سابقه کاری نسبت به یک حسابدار بیتجربه، 33 درصد حقوق بیشتری را نسبت به آن دریافت خواهد کرد. اگر حسابدار دارای 10 سال سابقه باشد 65 درصد حقوق بیشتر و اگر حسابدار 15 سال سابقه کار داشته باشد 75 درصد و اگر حسابدار بالای 20 سال سابقه کار داشته باشد میتواند تا صددرصد درآمد بیشتری نسبت به حسابدار بیتجربه دریافت نماید.
یک حسابدار به محض اشتغال به کار در آمریکا اقامت 3 ساله دریافت خواهد کرد و بعد از این تاریخ میتواند اقامت دایم (گرین کارت آمریکا) را دریافت نماید شایان ذکر است که اگر حسابدار 30 ماه از زمانی که گرین کارت خود را دریافت کرده بگذرد میتواند به زبان انگلیسی با لهجه آمریکایی به خوبی صحبت نماید و با پرداخت مالیات و پذیرش قوانین کشور پاسپورت و تابعیت کشور آمریکا را بگیرد و به عنوان یک شهروند آمریکایی در سطح جهان شناخته شود.
اگر میخواهید به درآمد دلاری دست پیدا کنید میتوانید دوره حسابداری کاربردی را از سایت علم ساز آموزش ببینید و بعد از قبولی در آزمونها و کسب نمره حدنصاب میتوانید مدرک حسابداری فنی و حرفهای از سایت علم ساز دریافت نمایید و با ترجمه آن در وزارت امور خارجه میتوانید از یک مدرک بینالمللی حسابداری برخوردار شوید و به 184 کشور از جمله آمریکا مهاجرت کنید و آن را در رزومه خود قرار دهید تا به راحتی به عنوان یک حسابدار مشغول به کار شوید.
نویسنده: سجاد عبدلی