دوازدهمین رویداد بزرگ مدیران الماسی این بار در مرکز همایشهای بین المللی برج میلاد با حضور کارآفرینان و مدیران بزرگ کسب و کارهای کشور در نهم شهریور ماه 1402 برگزار شد. در ابتدای این رویداد مراسم یادبودی برای پدر علم بازاریابی ایران زنده یاد پروفسور احمد روستا با حضور پیشکسوتانی همچون دکتر محمود محمدیان، دکتر عبدالرضا حافظی، آقای محمد جابرزاده و آقای احسان نظری برگزار شد و هدیه ای از طرف مجموعه علمساز به خانواده روستا اهدا شد.
سمینار با سخرانی دکتر محمود محمدیان آغاز شد که با موضوع تصمیمات سخت در برندینگ، تجربیات خود را برای مخاطبین به اشتراک گذاشتند. ایشان در ابتدا بر این موضوع تاکید کردند که تصمیمات برندینگ در بالاترین لایه های سازمان انجام میشود و این تصمیمات مهم در جلسات هیئت مدیره صورت میگیرد.
ایشان همچنین از دیدگاه جامعه شناسی هم به موضوع برندینگ نگاه کردند و گفتند: هنگامی که شما تبدیل به یک برند بزرگ شوید، نوع نگاه جامعه به شما تغییر میکند و مقبولیت بیشتری در سطح جامعه پیدا خواهید کرد. دکتر محمدیان افزودند که حک درست برند در ذهن مشتریان جزو سخت ترین اقدامات برندینگ است اما بسیار ارزش افزوده خلق میکند.
سخنران دوم این سمینار استاد نیما کیمیایی بودند که سخنان خود را برگرفته از کتاب هنر جنگ آغاز کردند و این کتاب را یکی از بهترین کتاب های رهبری معرفی کردند که میتوان در شرایط مختلف از آن الگو برداری کرد. ایشان در ابتدا نقشه راه برندینگ را ترسیم کردند و به هفت عنصر برندینگ که شامل تصمیم گرفتن، نگرش، جست و جو، استراتژی، مفاهیم، گسترش و ارائه است پرداختند.
ایشان همچنین از کاربرد هوش مصنوعی در کسب و کار صحبت کردند و به این نکته اشاره کردند که باید بتوانیم خودمان را همراه با نسل جدید بروز کنیم و از مسیر توسعه جهانی عقب نمانیم. همچنین ایشان با استفاده از AI، تحلیل های کمپانی مکنزی را در برندینگ استفاده کردند و آنها را شرح دادند.
سخنران سوم این سمینار استاد حسین طاهری بودند که سخنرانی خود را با چند سوالی که هر برندی باید از خود بپرسند آغاز کردند که هدف از این سوالات خودشناسی و برندشناسی بود که گام مهمی در مسیر برند شدن است.
ایشان در ادامه، برند شخصی را به هشت عنصر تبدیل کردند که هر یک از این عناصر، اجزای تشکیل دهنده عبارت (برند شخصی) هستند. این عناصر عبارتند از برتری رقابتی، رشد آوری، نیت، دستاورد، شهرت، خلاقیت، صداقت و یکتایی. همچنین تعدادی از شرکت کنندگان دستاوردهای خود را برای حضار به اشتراک گذاشتند و آقای طاهری نیز این دستاوردها را تحلیل کردند.
سخنران آخر هم آقای دکتر انوری بودند که درباره تاثیر فرانچایز در برندینگ صحبت کردند. ایشان گام اول فرانچایزینگ را آمادگی برای سفر تعریف کردند که در مورد سیر تحول ارزش آفرینی در جهان با عناوینی همچون محصول گرا بودن، عمل گرا بودن، فرابرند بودن و برند شخصی است. گام دوم را تحقق تمایز معنادار برند و قدرت برند و گام سوم را دارا بودن مدل کسب و کار قابل اتکا و کارآمد بودن تعریف کردند.
در این سمینار کارآفرینانی همچون دکتر رامین کاشف آذر(معاون بازرگانی کیش ایر) ، آقای مهدی صفایی(مدیرعامل هلدینگ کانسپت)، آقای محسن رضایی(مدیرعامل کویر موتور)، آقای شهرام شکوری(رئیس هیئت مدیره شرکت نرم افزاری هلو)، آقای میثم شیشه گر(مدیرعامل هلدینگ شیشه گر) و آقای بهرام اژدری(مدیر عامل رستوران های زنجیره ای ارکیده) تجریات خود را در صندلی داغ سمینار به اشتراک گذاشتند.
همچنین این سمینار با حمایت مجموعه های کویرموتور، سرای ایرانی، شرکت هواپیمایی کیش ایر، جین وست، لوازم خانگی کاخلر، جان اسنک، لوازم خانگی المیرا، خیریه محک، هلدینگ نیکان لند، مجموعه آموزشی طاهری، آکادمی بیان شکریان برگزار شد که فرصت خوبی را برای ارتباط گیری افراد حاضر در سمینار فراهم کردند.